Muzika

Korkiraa
u Muzika

Youtube kao kanal vašeg stvaralaštva

Moja prva tema koju otvaram :) How dare me? ?

Nisam prijmjetio na forumu da postoji nešto na ovakvu temu, ali volio bih evo da i započnemo i ovakvo nešto... Kad me već nekolicina ljudi pitala da dj-iram, ("pusti mi ovo i ono"), pa da vam objasnim "DJ" koji imam na svoj nickname. Korkira je moje ime, nazvano po otoku Korčuli koju volim i koja je dio mog života i uvijek će biti. DJ je stavljen dodatno iz razloga jer se inače u slobodno vrijeme bavim mashup glazbom koju s vremena na vrijeme tu i tamo objavim na youtube platformi. Nickname je stavljen iz fore, nisam really a DJ. What a shocker I know... ?

Neki od mojih radova vam puštam tu:

Poanta ove teme nije zapravo da se ja malo glazbeno promoviram, već da iskažem neku vrstu stvaralaštva na svoj način, tako da u biti ono što bih volio vidjeti (a pretpostavljam da ima kreativaca na ovom forumu) je da svi kreativci koji imaju youtube ili naravno neku drugu platformu za iskazivanje svojih radova/hobija i sl. mogu slobodno sherati tu. (Ajde ajde i vama je prilika ovdje da se malo pohvalite!!)? . Svaka je kreacija s dobrom namjerom dobrodošla !!

Love, Korkira ?