Muzika

supernatural
u Muzika

Buč Kesidi

Buč Kesidi je, kako oni kažu, ljevoruki disko rock ‘n’ roll elektro boy band duo iz Pančeva. Čine ga spomenuti Luka Racić i Zoran Zarubica, ujedno jedini autori glazbe i tekstova s novog albuma. Startali su početkom 2016. kratkim izdanjem “Španska serija” od tri pjesme. Uslijedio je album prvijenac “Posesivno​-​ospulsivni hospul”, više indie rock nego kako zvuče danas. Pažnju slušatelja su uhvatili pjesmama poput “Kafe aparat”, “Jaa (imam plaan)” i “Draga?”. U međuvremenu nastupili su i na glavnoj pozornici EXIT festivala, Arsenal Festu i Belgrade Beer Festu.

Cijela nova era za Buč Kesidi počinje najavnim singlom “Nema ljubavi u klubu”. Singl je predstavio novi smjer za duo, više elektronski, što im pristaje i dodatno ih otvara, ali daje im i dozu ispoliranosti. U njihovom slučaju dobrodošle. Singl se našao na mnogim regionalnim top listama, postavši njihov najveći hit do danas. Broji se skoro pola milijuna YouTube pregleda, a na koncertima je omiljena. “Nema ljubavi u klubu” istovremeno je hladan tuš plahim romantičnim očekivanjima i klupski hit koji podiže dozom humora.

Opisuju sasvim uobičajene situacije, tinejdžerske pokušaje i početak razumijevanja ljubavi i seksa. Vrtlog plesa, svjetla noćnih klubova, glasne glazbe i zaraznih beatova, očekivanja (i) zaljubljenosti.

-muzika.hr
(www.muzika.hr/albumi/buc-kesidi-euforija-recenzija/)

čuo sam za njih tek prije nekih tjedan dana, baš sam onako uživljen! :love:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.