Zdravlje

stoner
u Zdravlje

Droge/narkotici/ovisnost

Situacija u životu me ponukala da otvorim ovu temu.

Jako dobra prijateljica je strašno depresivna i u početku je koristila travu kao izlaz. Super dok traje, očaj kada krene propuštati učinak. Koristila je travu u krivu svrhu i samo je završilo još gore. Nažalost sada je prešla na nešto jače, meni izbjegava i govoriti jer otvoreno osuđujem, ali i dalje kada je u komi zove me.

Stvar je što ima jos jednog prijatelja koji joj sve to omogućuje, dapače neki dan kad je bila sa mnom zvao je da dođe probati ecstasy. Slučajnost je što je i on čini mi se (ne znam ga osobno ali procjenjujem iz priča) strašno depresivan i također to koristi u krive svrhe.

Zašto to pitam ovdje? Pa pri ispunjavanju profila iznenadila me rubrika stav prema drogama. Taj njen prijatelj je gej i očito je vrlo otvoren prema drogama. Pa me zanima je li to neki trend među gej populacijom da se prema drogama odnosi daleko liberalnije. Ono što me zanima koliko ovdje smatra droge neizostavnim dijelom svog života a koliko ima loša iskustva s njom.

I najvažnije, sto da ja radim. Bojim se da se udaljavamo i da ja tu neću ništa moci napraviti nego je gledati kako propada. Ne želim je otjerati od sebe ali ne mogu se ni praviti lud i kao da ništa ne znam.

I isprike ako slična tema postoji, ove na sličnu tematiku mi ne daju odgovore i mogu anketirati u njima.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.