Svakodnevne misli

I šta da radim dečko?

Stiglo ljeto. Da. Ljeto na Prvom, ljeto na Drugom, ljeto na Novoj i Staroj I Erteelu, ljeto u Maksimiru i tako to. Nego, kupam se ja tako gol, kao od majke rođen na Jarunu, tik uz vodu u hladu i to tamo iza blizu nudističke. I sunčam ja moje veselo pedersko slatko žgoljavo dupe (nemojte mi zamjeriti ako o ljepotici pričam samo u superlativima) i razmišljam o spolnoj jednakosti, tvrdim pimpekima, svježoj tek pokošenoj travi punoj dobrog soka, vanzemaljcima, hladnom pifcu i tako. Kad prođu neki prirasli dječaci pubertetskog uzrasta na biciklima i svojim milozvučnim mutirajućim glasićima poviču u glas: de ste goli pimpeki!!!!! I sad... da li su mi ga vidjeli ili samo idu na blef???????? Jer mi nije svejedno ako netko škilji kroz žbunje i gleda moj obnaženi ponos i moju ljepoticu bez mog znanja, a ako se pritom i samozadovoljava ili me snima kamerom pa stavi na Internet... eto ti 1000 i jednog problema. Nevermind. Uglavnom, ima tamo i neki tip koji peca ribe u jezeru al nikad ništa ne upeca i samo na kraju dana pojede burek s mesom iz pekare i neki stari deda koji uvijek hoće da mu ga popušim (ili ti kulturno rečeno da ga oralno zadovoljim)... a ja nikako da podlegnem njegovim atributima. Postoji i druga strana te moje priče i ima tamo na Jarunu na nudističkoj i sasvim okej ekipe s kojom se da lijepo porazgovarat i podružit. Da.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.